Sund sport, grønt liv!Focus Global Logistics "10.000 Steps a Day"-begivenhed sluttede med succes

For at forbedre medarbejdernes fysiske kvalitet og skabe en sund og positiv virksomhedsatmosfære,Fokus på global logistikafholdt en aktivitet med temaet "Gå 10.000 skridt hver dag" fra 8. til 14. august.40 kolleger deltog aktivt, og skridttællerlisten blev opdateret dagligt.Alle tog handling for at implementere konceptet "sund motion, grønt liv".

Fokus på global logistik

Efter en uges konkurrence har alle flere og flere skridt, og at gå 10.000 skridt om dagen er bare en grundlæggende operation, og den rigtige chef vil aldrig stoppe.Den 19. august sluttede den ugelange "10.000 skridt om dagen" aktivitet med succes.Focus Global Logistics holdt en prisuddeling og uddelte One Step Award (TOP3 i kumulativt antal trin), Transcendence Award (det højeste antal trin pr. dag), Popularity Award (det højeste antal likes i vennekredsen) , Persistence Award og andre priser for at opmuntre kolleger, der deltager aktivt i aktiviteter.

Fokus på global logistik

Allen Yuan, den daglige leder af Focus Global Logistics Shenzhen Branch, sagde i sin tale, at han håbede at drive kollegers entusiasme for sport på denne måde, skabe en sund levetilstand og møde udfordringer på arbejdet med mere entusiasme.

 Fokus på global logistik

"Sund motion, grønt liv" er ikke et simpelt slogan, men vi kan tage udgangspunkt i vores daglige handlinger og tage et skridt mere.Gå mere i din fritid, og det er ikke svært at gå 10.000 skridt om dagen!I fremtiden vil Focus Global Logistics afholde den samme type aktiviteter fra tid til anden for at bringe rige og forskelligartede oplevelser til medarbejdernes liv."Slutt med mig" sammen, vær fortaler for sund sport, og byg et grønt liv sammen!

Fokus på global logistik


Indlægstid: 25. august 2022