Fødselsdagsfest |Focus Global Logistics holdt fødselsdagsfest og Thanksgiving-arrangement i går, og glæden fortsætter!

Den 24. november, dagen for Thanksgiving,Focus Global Logistics Co., Ltd.holdt en november fødselsdagsfest og afternoon tea-arrangement i hovedkvarteret i Shenzhen.De vidunderlige aktiviteter og rig mad vækkede det for længst tabte venskab blandt kolleger!

Fødselsdagsfesten i torsdags var et overraskende møde med Thanksgiving.Fokus på global logistikikke kun forberedt lækker mad, men også forberedt en vidunderlig bøjle spil.Virksomheden sendte gode ønsker og gavmilde gaver til kolleger, hvis fødselsdag var i november, og andre kolleger modtog også overraskelsesgaver i bøjlespillet, der viste glade smil.Glade smilende ansigter tilføjer højdepunkter til slutningen af ​​november.Rige desserter og snacks vil genopbygge din energi for alle kolleger.Jeg håber, at den friske spiloplevelse kan forynge kollegerne med ny entusiasme og vitalitet, så de kan hellige sig at arbejde bedre!

Fødselsdagsfest for Focus Global Logistics Fødselsdagsfest for Focus Global Logistics Fødselsdagsfest for Focus Global Logistics Fødselsdagsfest for Focus Global Logistics Fødselsdagsfest for Focus Global Logistics Fødselsdagsfest for Focus Global Logistics


Indlægstid: 25. november 2022