Opmærksomhed |De nationale havneudskrifter af Kina i første kvartal er frigivet!

Ifølge data udgivet af transportministeriet for nylig gennemførte de nationale havne i Kina en fragtgennemstrømning på 3,631 mia. tons, et år-til-år fald på 4,7%;den færdige containergennemstrømning var 67,38 mio. TEU, en år-til-år stigning på 2,4%.

Blandt dem, på grund af udbruddet af epidemien i Sydkina i begyndelsen af ​​året, blev havneproduktion og indsamling og distribution påvirket.I første kvartal viste containergennemstrømningen af ​​havne i Sydkina såsom Shenzhen Port og Guangzhou Port en nedadgående tendens.

一季度港口数据

I første kvartal af 2022 er de ti bedste havne i landet med hensyn til containergennemstrømning: Shanghai Port (1.), Ningbo Zhoushan Port (2.), Shenzhen Port (3.), Qingdao Port (4.), Guangzhou Port (4. ).5), Tianjin Port (6.), Xiamen Port (7.), Suzhou Port (8.), Beibu Gulf Port (9.), Rizhao Port (10.).

港口吞吐量top10

Kombineret med TOP10-gennemstrømningslisten sammenlignet med samme periode sidste år er Shanghai Port, Ningbo Zhoushan Port og Shenzhen Port stadig fast i top tre;Qingdao Port overgår Guangzhou Port og ligger på fjerdepladsen;Tianjin Port, Xiamen Port og Suzhou Port er stabile., gennemløbet er vokset støt;Beibu Gulf Port er steget i ranking, ranking 9.;Rizhao Port er gået ind i rækken af ​​TOP10, rangerende 10.

2022 er det tredje år, at den nye krone-lungebetændelse har fejet verden over.Efter at have oplevet det "store fald" i 2020 og den "store stigning" i 2021, er den nationale havnegennemstrømning i første kvartal i år gradvist vendt tilbage til normale niveauer.


Indlægstid: maj-09-2022